Regulament Program Pilot Timisoara

Programul pilot de testare si implementare a dispeceratului Index Taxi in Timisoara se va desfasura in perioada 01 iulie 2015 - 01 octombrie 2015.

ETAPA I
La program pot paritcipa exclusiv persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si societatile comerciale autorizate in domeniul transporturilor in regim de taxi de catre Primaria Municipiului Timisoara, respectiv angajatii acestora, posesori de atestate taxi valabile.

Participarea incepe dupa completarea unui formular de inscriere de catre persoana interesata. In momentul inscrierii, participantii vor primi un numar de comenzi bonus pe contul deschis, numar proportional cu numarul de zile ramase pana la data deschiderii oficiale a dispeceratului, respectiv 01 octombrie 2015.

Pe intreaga perioada, dispeceratul IndexTAXI Timisoara, va furniza catre aplicatiile soferilor, la intervale orare aleatorii, comenzi taxi de test, la diferite adrese din Timisoara.

Participantii pot prelua comenzile de test fara ca acestea sa se scada din numarul de comenzi primite pe cont pana la data de 01 octombrie. In toata perioada de implementare, fiecare participant va acumula cate o comanda prepay bonus pentru fiecare 6 ore de conectare a aplicatiei, respectiv 4 comenzi la fiecare 24 de ore de conectare acumulate.

Mai mult, orice comanda preluata si finalizata exact la locul de imbarcare indicat, se va adauga la inceputul lunii urmatoare in totalul de comenzi bonus primite initial si acumulate pe parcursul derularii programului.

Deasemenea, la incheierea fiecarei luni, se va determina topul comenzilor preluate si finalizate de catre fiecare participant.

Pentru primii 3, comenzile de test preluate si finalizate LA LOCUL DE IMBARCARE indicat, vor fi "rascumparate" cu titlul de "contributie implementare sistem dispecerat" cu sumele urmatoare:

- Locul 1 - 500 lei,
- Locul 2 - 400 lei,
- Locul 3 - 300 lei

In cazul in care in primii 3 participanti, 2 sau 3 au la final acelasi numar de comenzi preluate si finalizate la locul de imbarcare, se considera calificat participantul care a acumulat primul numarul de comenzi totale onorate.

Se considera comanda onorata orice comanda preluata si finalizata in aplicatie la locul de imbarcare indicat, precum si orice comanda raportata si dovedita ca si localizare eronata de catre sofer si care are imbarcare si debarcare executata la locul corect prin aplicatie.

Plata se va face in baza facturii emise catre SC INDEX SRL de catre fiecare participant plasat pe unul din aceste locuri.

ETAPA 2 va oferi alte surprize de care pot beneficia doar participantii la programul pilot !!!!! Oferta este supusa unor termeni si conditii

Termeni si conditii