Termeni si conditii

Utilizand sau instaland in orice fel aplicatia Index Taxi in orice forma a sa, va manifestati acordul privind prezentii termeni si conditii.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC INDEX SRL Ploiesti in calitate de operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 27515, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor il reprezinta furnizarea serviciilor de transport in regim taxi precum si eventualele campanii de marketing* si bonusare a fidelitatii clientilor.

Va aducem la cunostinta faptul ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale solicitate**. Refuzul dvs. determina insa imposibilitatea de a va contacta in vederea transmiterii raspunsului la problemele sesizate ori informarii cu privire la furnizarea serviciilor de transport in regim taxi.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra (in calitate de persoana vizata) si partenerilor contractuali ai operatorului, in mod exclusiv celor care concura la realizarea faptica a transportului in regim de taxi.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC INDEX SRL cu sediul in Ploiesti, str. Armasi, nr. 37b, Jud.Prahova, cod 100583 sau la punctul de lucru din Timisoara situat in str.Renasterii nr.6A et.1 ap.3.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca descoperiti erori in datele dvs. inregistrate la noi, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aplicatia IndexTAXI sofer TM 0256933 respectiv IndexTaxi CLIENT TM 0256933 este oferita ca atare, cu titlu gratuit utilizatorilor finali. Aceasta poate fi folosita doar in concordanta cu legislatia romana in vigoare, cu respectarea prevederilor Legii nr.38/2003 privind transportul in regim taxi si in regim de inchiriere cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a hotararilor Consiliului Local al Municipiului Timisoara.In caz contrar, furnizorul SC INDEX SRL are dreptul de a dezactiva fara nici o notificare aplicatia, temporar sau definitiv.Furnizorul nu recomanda utilizarea aplicatiei si componentelor acesteia cat timp sunteti la volan in mers.

Furnizorul nu va putea fi facut raspunzator in niciun caz pentru niciun fel de daune, (directe sau indirecte, pierderi de date,raniri,etc...) ce pot fi asociate utilizarii sau imposibilitatii de utilizare a programului.

Bonusurile acordate la autentificarea aplicatiei, precum si pe parcursul utilizarii acesteia pot fi suspendate sau anulate fara nici un preaviz de catre Furnizor daca Utilizatorul nu respecta prevederile legale din Romania, fara ca furnizorul sa poata fi facut raspunzator pentru nici un fel de daune sau despagubiri cauzate de aceasta actiune.

Oricum, utilizatorul accepta in principiu ca inclusiv pe viitor, orice daune sau despagubiri potentiale, sa se limiteze la sumele achitate de catre utilizator furnizorului pentru licentele cumparate.

Aveti posibilitatea de a utiliza gratuit in scopul evaluarii programul Furnizorului pentru o perioada de 30 de zile, iar continuarea utilizarii acestuia se va intelege ca fiind acordul dumneavoastra privind termenii si conditiile de utilizare.

Instaland, copiind sau utilizand in orice mod aplicatiile IndexTAXI Timisoara, va manifestati explicit si implicit acordul privind termenii si conditiile si reprezinta intelegerea legala intre dumneavoastra si SC INDEX SRL Ploiesti.

*orice persoana are, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

**orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

Termeni si conditii